+90 212 227 4480 / 2811       kutuphane@gsu.edu.tr

Boclips Video Kütüphanesi'nden ÜCRETSİZ Video içeriği deneme erisimi

• 30.04.2020

Boclips Video Kütüphanesi'nden ücretsiz video içeriği deneme erisimi olarak 30 Haziran 2020 tarihine kadar erişime açmıştır.
Aşağıdaki linkten kayıt olup, içeriğe erişmeniz mümkündür. Herhangi bir mail adresi ile kayıt olabilirsiniz.
Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.Tüm videolar eğitim için hak-hazır (rights-ready) lisanslama modeli ile lisanslanmıştır ve günlük olarak güncellenir - dolayısıyla karışıklık ve gecikme olmaz.Özellikleri:

• Dilediğiniz konu ve başlıklarda içerik sağlanabilmektedir.
  • Kullanıcı öneri ve görüşleri dikkate alınmaktadır.
  • Çoğunluğu İngilizce olmak üzere, Fransızca, Arapça, Çince ve İspanyolca gibi çeşitli dillerde içerik mevcuttur.
  • Videolara talep edildiği taktirde alt yazı eklenebilmektedir.
  • Talep edildiği taktirde yerel müfredat ve yerel içerik için çalışma yapılacaktır.
  • İngiliz ve Amerikan eğitim müfredatına göre bölümlendirme yapılmıştır.
  • Haber içerikleri (Bloomberg, Getty, Sky News, Sky News Arabia, AP, Xinhua New s Agency and Reuters) günlük olarak güncellenmekte, diğer içeriklere ise haftalık olarak eklemeler yapılmaktadır.
  • Herhangi bir reklam uygulaması yoktur, site dışarısına yönlendirme yapılmamaktadır.
  • LMS (Eğitim Yönetim Sistemleri) ile entegrasyon imkanı vardır.